Preturi abonamente fotografie si filmari

AcasăServiciiPreturi abonamente fotografie si filmari

Beneficile unui abonament de fotografie si filmari

Un abonament pentru servicii de fotografie si filmari îți garantează filmări profesioniste oricând ai nevoie pentru a te susține în afacerea ta. Poți opta pentru abonamente anuale personalizate, în care toate videoclipurile sau fotografiile vor arăta uniform, cu tematica afacerii tale, ceea ce va aduce încredere clienților și o imagine profesionistă. Un astfel de pachet  include multiple sesiuni de fotografie si filmare anual sau lunar, cu o frecvență de comun acord, potrivit nevoilor fiecărei companii. Prețurile și ofertele pe care le ofer sunt stabilite funcție de volumul materialelor foto si video dorite si trăgând linie - este avantajos pentru orice afacere.

Dacă te gândești ce fel de videoclipuri poți include în abonamentul tău, pot fi cele despre tine și afacere, povestea brandului, videoclipuri demonstrative referitoare la produse sau servicii, promoții periodice, videoclipuri pentru social media și altele. Imaginația este nelimitată, iar în costurile unui abonament video poți specifica ce ai nevoie și cu ce frecvență. A căuta de fiecare dată un fotograf pentru sesiunile de care ai nevoie și care nu e la curent cu activitatea ta poate necesita mult efort timp și bani. În schimb dacă alegi un abonament, îți va fi mult mai ușor să gestionezi toate aceste aspecte.

Un mare avantaj este că prețul per total este mai mic decât dacă de fiecare data ai sta să cauți șă să rezervi o sesiune foto. Așa poți preciza din start câte ședințe ai nevoie, la ce frecvență de timp, în ce scop și vei primi un preț foarte bun. Poți opta pentru abonamente… (trimestriale, semestriale, anuale? ), în funcție de cum e potrivit pentru afacerea ta. Fie că este vorba de fotografii cu tine, cu produsele sau serviciile tale, cu colaboratorii tăi sau spațiul tău de lucru, poți să fii sigur că te vei bucura de imagini de calitate. Dacă ești influencer sau te promovezi mult pe social media poți opta pentru fotografii și calendare editoriale pentru câteva luni înainte. Asta îți scutește timp și efort și te poți ocupa de alte aspecte ale businessului.

Importanta fotografiilor si filmarilor pentru o afacere

Fotografiile si filmările profesionale sunt fără îndoială un bun necesar oricărei afaceri, mică sau mare. Imaginile de calitate vor capta ceea ce tu oferi în modul cel mai bun, punând în evidență avantajele și dezavantajele. Ceea ce înseamnă că mesajul pe care îl vei transmite va fi unul mai puternic și de impact. Acest aspect va fi un plus pentru afacerea ta pentru ca cei ce investesc în imaginea lor ies în evidență in mediul online.

Fotografiile și video-urile profesionale sunt o unealtă de nelipsit din orice business mic sau mare. Investind într-un abonament anual îți prezinți produsele și serviciile într-un mod autentic și diferit, te diferențiezi de competiție și economisești timp și efort pe care le poți direcționa în alte activități. Efort in ideea de a fi mereu in cautare de furnizori de servicii foto video, de a le explica viziunea ta si a pune la punct anumite proceduri. 

Când vine vorba de afacerile din ziua de azi, videoclipurile nu trebuie să lipsească din strategia de marketing. Un abonament video la un preț potrivit nevoilor tale, își va amortiza costurile de la sine, păstrând imaginea ta în top. În zilele noastre te poți abona la aproape orice pentru a scăpa de un stres în plus de a trebui să planifici sau să rezervi periodic. Un abonament la serviciile fotografice îți aduce beneficii similare, pe care din ce în ce mai multe companii le adoptă.

 

Abonamente si prețuri fotografii si filmări

 

Preturi abonamente fotografie si filmari - pachet 1

50 fotografii editate/ luna sau 2 ore de prezenta la locatie

1 clip de maxim 1 minut sau 2 clipuri de maxim 40 secunde

Posibilitatea de reportare a orelor/sedintei doar dintr-o luna-luna precedenta

140 euro/luna la semnarea unui abonament pe 6 luni

 

 

Preturi abonamente fotografie si filmari - pachet 2

100 fotografii editate/ luna sau 5 ore de prezenta la locatie. Posibilitatea prezentei in 2 zile diferite

2 clipuri de maxim 1 minut sau 4 clipuri de maxim 40 secunde

Fara posibilitatea de reportare a sedintelor/orelor

220 euro/luna la semnarea unui abonament pe 6 luni

 

 

Preturi abonamente fotografie si filmari-pachet 3

150 fotografii editate/ luna sau 8 ore de prezenta la locatie. Posibilitatea prezentei in 2 zile diferite

4 clipuri de maxim 1 minut sau 8 clipuri de maxim 40 secunde

Fara posibilitatea de reportare a sedintelor/orelor

380 euro/luna la semnarea unui abonament pe 6 luni

 

Preturile nu sunt valabile pentru volum mare de fotografii de produs - peste 10 de produse.

Se percep costuri extra pentru deplasari in afara Bucurestiului.

Ce tip de afaceri au nevoie de astfel de abonamente anuale?

As spune ca toate cele ce sunt prezente online dar nu numai. Abonamentele de servicii fotografice si de filmare se potrivesc unui număr mare de nișe. Iată doar câteva exemple:

Business-urile care vând produse și au nevoie de fotografii și filmari de produs periodic. Astfel fotografiile profesionale vor arăta beneficiile acelui produs, punându-l în evidență în cel mai bun mod.

Mergand mai departe de termenul strict – produs, serviciile pot beneficia si ele de servicii de fotografie si filmari. Doar cateva domenii ce au nevoie de aceste servicii: cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare si cosmetica, companii de productie bunuri, locatiile de petrecere si relaxare. Ca fotograf sau videograf voi aduce în fața clienților produsul din toate unghiurile.

Companiile care organizează evenimente, târguri, conferințe, evenimente sportive: majoritatea colaborează cu fotografi pe termen lung, pentru a menține același stil și a avea o continuitate.

Organizațiile sau corporațiile: care caută să promoveze cultura din interior sau valorile pe care le susțin.

HoReCa: restaurantele, cafenelele, hotelurile majoritatea colaborează cu un fotograf sau videograf pentru evenimentele pe care le susțin periodic.

Companiile care se ocupa de educație sau training: au nevoie de materiale video și foto realizate profesionist pentru a transmite informația și cunoașterea încât să ajungă la public. Cursurile online sunt la mare căutare în zilele noastre, iar calitatea imaginii și sunetului face diferența în aceste cazuri.

O agentie de marketing si publicitate care realizează spoturi, reclame și alte materiale pentru colaboratorii lor, preferă să lucreze pe baza de abonament pentru a beneficia de serviciile pe termen lung ale unui fotograf sau videograf.

Influencerii din mediul online, pentru a ajunge mai ușor si a crește în fața publicului lor preferă să colaboreze cu fotografi profesioniști iar abonamentele anuale pot fi o idee de continuitate a stilului.

De ce să alegi un abonament anual

O colaborare de lungă durată cu același fotograf si cameraman poate aduce multe beneficii:

-Uniformitatea stilului de a filma și fotografia:

-Economisești timp: ai deja totul planificat știi pe ce te poți baza și între timp te poți ocupa de alte părți ale afacerii tale.

-Încrederea reciprocă

-Calitatea materialelor foto și video va atrage clienți de înaltă calitate, deci merită un abonament anual.

Poate nu te-ai gândit până acum dar investiția în filmări profesionale si fotografii face diferența pentru afacerile din zilele noastre in ceea ce priveste increderea clientului. Videoclipurile sunt în top preferințe ale clienților și urmăritorilor, oferind eficiență și informație comprimată. Asta însemna că indicii afacerii au toate șansele să crească. De aceea un abonament anual pentru servicii video si foto poate reprezenta o investiție care să crească cifra de afaceri.

Cum te pot ajuta pachetele foto video corporate să îți dezvolți brandul

Tu ești expert în ceea ce faci iar un specialist ce ofere servicii de fotografie și video pasionat de munca sa va prelua responsabilitate de a te pune in valoare. Asta înseamnă un lucru în minus pentru care să îți faci griji și te poți ocupa de celelalte aspecte importante. Multe companii mici și mari fac un set de fotografii profesionale pe care apoi îl folosesc mai mult timp pentru diferite campanii publicitare. Însă la un moment dat repetitivitatea aceasta poate fi monotonă iar imaginea brandului să nu mai fie vizibilă în același mod.

Pentru a aduce o notă de noutate fie că ești blogger, influencer, companie mică sau mare, poți opta pentru seturi de fotografii de sezon, sau potrivite unui anumit eveniment. Astel te vei asigura din timp că ai cele mai frumoase imagini, planificare și realizate din timp, fără ca tu să te îngrijorezi cu planificarea. Brandurile de cele mai multe ori colaborează cu aceiași fotografi si videografi pentru a menține o anumită imagine pe social media și pe site-urile proprii. Imaginile de calitate fac toată diferența, de aceea companiile, brandurile, magazinele online, influencerii social media, bloggerii și alte categorii care au o prezență constantă atât online cât și offline pot beneficia de astfel de abonamente.

Agențiile de marketing, și cei care se ocupă de imaginea brandului, dar și web designerii își doresc materiale noi și fotografii uimitoare pentru a-și putea face treaba la rândul lor. Dacă și tu lucrezi cu astfel de profesioniști și îți dorești ca rezultatul să fie deobsebit- ai nevoie de un parteneriat pe termen lung cu un fotograf. Fie că este vorba de abonament anual fie pe baza de pachete de servicii, vei ușura și eficientiza munca tuturor.

Iată câteva idei de momente în care poți folosi un set nou de fotografii pentru businessul tău:

-Când faci modificări pe site sau paginile de social media:

Dacă adaugi o noutate sau vrei să vii cu ceva interesant pentru clienții tăi, un nou logo sau fotografii vor atrage atenția urmăritorilor. Un fotograf profesionist cu care lucrezi constant deja îți cunoaște culorile brandului, poziționarea și conceptul din spate. Astfel imaginile de pe site vor fi în același ton cu cele de pe social media sau din alte zone de marketing și promovare. Fotografiile de brand reînnoite periodic transmit o imagine profesionistă și seriozitate.

-Pentru campaniile social-media:

Dacă postările pe canalele de socializare fac parte din strategia ta de brand, probabil știi că ai nevoie de multe seturi de fotografii pentru a transmite ceea ce îți dorești. Însă acele poze pe care ți le faci singur cu telefonul poate sunt relevante însă nu se încadrează întotdeauna în stilul intenționat pentru social-media. Abonamentele anuale pot include și opțiunea aceasta de a fi potrivite unor campanii gândite strategic, încât să ai mereu un set de imagini pregătite.

-Postările pentru blog:

Bloggerii știu că este nevoie de multă planificare și pregătire pentru a realiza postări care să atragă vizualizări și potențiali clienți sau colaboratori. Un abonament anual poate fi de ajutor pentru a avea mereu cele mai frumoase imagini legate de subiectele pe care le vei aborda. Chiar poți trimite planul de postări sau structura și astfel organizarea va fi și mai eficientă.

-Promoții sezoniere:

Dacă organizezi promoții speciale sau lansezi oferte de produse noi, sau schimbi meniul site-ului, faci o lichidare de stoc, sau alte ocazii de genul acesta, un abonament fotografic este un mod de a îți scuti bătaia de cap și grijile pentru tot anul.

Urmărește-mă și pe:
Up