Promovare media, PR, marketing


  Servicii Foto Pentru Brand-ul Tau

Fotograf PR si marketing

   Un fotograf agentie PR si comunicare media ocupa un loc foarte important in strategia de comunicare a oricarei companii care stie cat de important este acest aspect in relatia cu publicul. Orice agentie PR trebuie sa fie constienta de importanta cruciala a partii vizuale atunci cand concepe o strategie de comunicare si doreste sa obtina rezultate foarte bune.
Formarea si consolidarea unui brand tine foarte mult de fotografiile pe care un fotograf profesionist stie cum sa le faca. Evenimentele de PR la care este nevoie de un fotograf profesionist sunt numeroase: includem aici lansari de produse, servicii foto produse la locatie, personal branding, fotografie culinara etc. Orice prezentare, lansare, poveste scrisa despre cineva sau ceva trebuie insotita neaparat de fotografii foarte bine facute de cineva care stie ce are de facut pentru a insoti principalele detalii ale textului de fotografii relevante.
Nu pot construi continut credibil, autentic si interesant copiind fotografii de pe Google sau din alte surse. Totul trebuie sa fie impecabil, asemenea unei reclame foarte concentrate pe produsul respectiv sau pe brandul ce trebuie promovat. Fotografiile facute in conditii precare, neprelucrate suficient de mult, carora le lipseste originalitate si perspectiva interesanta nu trebuie folosite, deoarece pot afecta negativ o campanie de prezentare a unui produs.


Evenimente Culinare Bucuresti

Fotografie Targuri si Expozitii

La evenimentele culinare, concursuri si prezentari, nu numai concurentii si juriul trebuie sa fie atenti la toate detaliile, ci si noi, fotografii. Un fotograf trebuie sa fie mereu acolo, aproape cu obiectivul sau foto de toate momentele unui eveniment culinar. Un set de fotografii foarte bine facute va ajunge la publicul-tinta mult mai usor si ii va transpune pe oameni in atmosfera evenimentului.


Foto Evenimente in Aer Liber

Servicii Fotografie Tabere, Team Building


Un eveniment outdoor are o anvergura mai mare decat unul restrans, care are loc in interior, intr-un spatiu limitat. Un fotograf ce insoteste un grup de oameni de la o multinationala sau intr-o tabara face parte practic din acel grup. Pentru a prezenta evenimentul din interior, el se integreaza in grup foarte bine.


  Fotografiile de la petreceri si aniversari corporate, cele de la activitati outdoor sau personal branding trebuie sa puna in valoare oamenii si povestile lor, experientele traite alaturi de colegi si de prieteni. De ce? Pentru ca intotdeauna un personal branding, instantaneele de fotografie culinara sau comunicare media trebuie sa spuna o poveste veritabila a unui eveniment sau a unei activitati. Sunt cateva motive pentru care este indicat sa apelati la un fotograf agentie PR si comunicare media in acest scop:
Prezenta in mass-media – advertorialele sau materialele de prezentare publicate in mass-media vor fi acceptate de o publicatie numai daca totul este foarte bine prezentat. Fotografiile trebuie sa fie facute de un profesionist, sa aiba rezolutia potrivita, textul care insoteste fotografiile sa fie de o calitate buna si totul sa produca astfel un impact notabil asupra publicului interesat de subiectul respectiv.
  Mesaj cu impact garantat – un mesaj este transmis corect atunci cand el este inteles bine si are un impact garantat asupra oamenilor. Nu este indicat sa folosim fotografii vechi pentru a ilustra un material de prezentare (petreceri si aniversari corporate, personal branding, activitati outdoor etc.). Din sute de fotografii facute la un eveniment, una sau cateva vor insoti un material de prezentare. Aceste cateva fotografii vor valora cat mii de cuvinte si vor crea impresia potrivita publicului interesat.
Promovarea in social media – degeaba organizezi petreceri si aniversari corporate, activitati outdoor sau asiguri servicii foto produse la locatie daca nu este prezent constant in social media. Atunci cand postezi pe bloguri, Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest creezi un interes din ce in ce mai mare al oamenilor pentru ceea ce faci. In acest fel, adaugi valoare brandului tau si il popularizezi in acelasi timp.

Fotograf Evenimente

Lansari de Produse


Va ofer servicii de fotografie de produs pentru succesul afacerii dvs. In functie de necesitatile afacerii dvs., realizez fotografii comerciale, in cele mai bune conditii, atat in studioul, cat si in locul ales de dvs. Fotografiile pot fi incluse in cataloage de prezentare si brosuri de cea mai inalta calitate.


Fotograf Bucuresti

Eveniment Cityhunt-Schwarzkopf


Daruirea, entuziamsul si implicarea organizatorilor si a concurentilor ce se inscriu la o competitie pot fi redate cel mai bine doar de un fotograf profesionist. Dincolo de imaginea unui brand sau a unei organizatii de tip ONG, evenimentele de acest tip sunt foarte importante pentru a atrage cat mai multi concurenti la editiile viitoare.


Fotograf PR

Consolidare imagine brand


Imaginea vinde cel mai bine in ziua de azi. Daca vrei sa ajungi in prim-plan cu afacerea ta, atunci nu ignora imaginea. Acorda timpul si bugetul cuvenit fotografiilor si clipurilor de prezentare facute de profesionisti adevarati. Promovarea afacerii tale va fi astfel facuta ca la carte, iar distribuirile din social media vor contribui si mai mult la succesul pe care ti-l doresti.


Fotograf Bucuresti

Fotografii Personal Branding


In unele domenii, omul este cel mai important pentru succesul unei afaceri. Sunt numeroase situatii in care artisti, actori, traineri sau oameni care lucreaza ca liber profesionisti au nevoie de cat mai multa promovare si de prezentarea profesionista a activitatii lor. Fotografiile de personal branding va vor ajuta foarte mult in aceasta privinta.


Servicii Foto destinate campaniilor de marketing si PR


Fie ca discutam despre lasnsari de produse, targuri sau expozitii, fotograful sau videograful are rolul de a scoate in evidenta atat amploarea evenimentului cat si importanta participantilor.

Portofoliu Clienti Servicii de Fotografie si Filmari

 
 

Servicii de fotografie si filmari Bucuresti


Fotografii imobiliare, moda, produse, sport. Servicii foto si video corporate.

 

CAMERAMAN BUSINESS CORPORATE

PROMOVARE MEDIA, PR, MARKETING

EVENIMENTE CORPORATE CONFERINTE


SPORT

PRODUSE

IMOBILIARE

MODELE PORTRETE FASHION

.