Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@alingavrila.ro

Impactul fotografiei in real estate / imobiliare

Ai o casa sau un apartament si vrei sa le vinzi. Sau pur si simplu, esti agent imobiliar si clientii nu prea se inghesuie…

Cum se vand astazi proprietatile? 92% online. Si cum niciodata nu ai a doua sansa sa creezi prima impresie, pe care nu o poti realiza decat prin imagini si videoclipuri care sa atraga, ai decat o singura optiune, poze profesionale si videoclipuri executate de un fotograf cu experienta in real estate. Imaginea conteaza, imaginea vinde. Iar potentialii tai cumparatori pot simti sau nu atractie fata de un apartament sau o proprietate la prima ei prezentare online si, in functie de ceea ce vad, intra in legatura cu vanzatorul.

Ceea ce trebuie sa stii este ca aceste poze profesionale realizate de un fotograf de imobiliare atrag clientul, faciliteaza intalniri, stabilesc pretul, ba chiar decid daca proprietatea se va vinde sau nu, si in cat timp.

FOTOGRAF DE IMOBILIARE

Fotografia de design interior si fotografia de imobiliare necesita echipamente speciale dedicate interioarelor,

precum obiective cu spectru larg, lumini speciale, trepied si camere de inalta rezolutie ce permit ulterior o prelucrare usoara. Toate acestea pentru producerea de efecte speciale menite sa scoata in evidenta spatiozitatea, luminozitatea si armonia unei incaperi, culorile si contrastele ce pun in evidenta layout-ul camerei. Ca fotograf in industria de real estate, cu o experienta de +10 ani, stiu secretele camerei de fotografiat si cum sa reliefez anumite elemente deosebite si sa minimizez altele ce distrag suparator atentia astfel incat, dupa corectare prin editare si procesare, fotografiile sa redea frumusetea interiorului respectiv.

Pentru o sesiune foto reusita mereu le cer clientilor mei inainte sa fie pregatiti, de la curatenie si lumini pana la timpul alocat sesiunii foto.

FOTOGRAFIE PROFESIONALA IMOBILIARE

In fotografia de design interior abordarea mea este holistica,

si se bazeaza mai ales pe elementele de interior (mobilier, ferestre etc) pentru a crea omogenitate vizuala, in timp ce evit pe cat posibil compozitiile prea largi ce nu pun in evidenta aceste elemente si pot abate atentia intr-un mod nefericit. Provocarea reala este balansul perfect al luminilor artificiale cu cea naturala, un subiect care imi place si care ma indeamna mereu sa fiu creativ cand folosesc echipamentele si cand editez ulterior.

Cat despre fotografiile de exterior, in special fotografiile de arhitectura, putem discuta mult despre importanta anotimpului, starea vremii, ora si chiar pozitia soarelui in momentul realizarii sedintei foto. Fotografiile mele au in compozitie intotdeauna elemente de decor, de frumos ce pun in evidenta farmecul curtii si gradinii.

FOTOGRAFIA ARHITECTURALA SI DE DESIGN INTERIOR

Este, de asemenea, important ca fotografia in real-estate sa respecte dorinta clientului care sublinieaza ce este remarcabil si ce trebuie sa fie perceput cu usurinta de catre potentialul cumparator Astfel, de-a lungul timpului, am dezvoltat o tehnica rapida si eficienta de a fotografia, de a filma si de a procesa in cel mai scurt timp, un atu pe piata tranzactiilor imobiliare, o piata extrem de dinamica.

@alingavrilag

MENU

Back

Share to