Imobiliare


Servicii Foto Real Estate

Fotograf imobiliare: case, imobile, apartamente, proprietati, terenuri

  Pentru un fotograf imobiliare case, imobile, apartamente, proprietati, terenuri este extrem de important sa fie la curent cu orice noutate in acest domeniu, sa cunoasca foarte bine tipurile de locuinte de inchiriat si de vanzare si sa raspunda cu promptitudine si profesionalism oricarei cereri. Scoaterea la vanzare sau inchiriere a unei proprietati nu este atat de usor de facut. In special daca ne gandim la proprietati scumpe sau la unele de lux, acest aspect necesita atentie maxima din punt de vedere al imaginii promovate. Fotografia din imobiliare sau real estate, cum doriti sa o numiti, are anumite particularitati de care este indicat sa tineti cont.
Ganditi-va la potentialii clienti, cei care cauta pe Internet posibile proprietati de care ar putea fi interesati. La filtrele de cautare pe o platforma de anunturi toti vor pune doar anunturi cu poze atasate si uneori chiar cu materiale video de prezentare. De cand lucrez ca fotograf case Bucuresti, fotograf cladiri sau fotograf inchirieri Airbnb sau Booking, multi clienti mi-au spus ca persoanele interesate au fost convinse sa ii contacteze datorita fotografiilor facute de mine.
Unii clienti incercarsera sa posteze anunturi care contineau fotografii facute cu telefonul mobil, insa rezultatul nu era acelasi. In unele cazuri, constatau ca pretul oferit nu se ridica la valoarea ceruta de ei. In altele, anunturile lor nu reuseau sa convinga segmentul de public pe care il aveau in vedere. Acum, la nivel global, se inchiriaza mult pe platforma Airbnb. Sunt foarte solicitat de clienti care doresc sa colaboreze cu un fotograf inchirieri Airbnb sau Booking.

Foto imobiliar

Fotograf agentii imobiliare


Sectorul imobiliar este in crestere in Romania, vanzarile de amsambluri rezidentiale fiind unul dintre cele mai interesante sectoare de activitate pentru dezvoltatori. Fiecare ansamblu rezidential se distinge prin propriile avantaje, spatii verzi, dotari si spatii comune bine amenajate ce ii atrag pe cumparatori. Din acest motiv, fotografiile trebuie sa fie cat mai relevante.


Fotograf imobiliar

foto ansambluri rezidentiale


Sectorul imobiliar este in crestere in Romania, vanzarile de amsambluri rezidentiale fiind unul dintre cele mai interesante sectoare de activitate pentru dezvoltatori. Fiecare ansamblu rezidential se distinge prin propriile avantaje, spatii verzi, dotari si spatii comune bine amenajate ce ii atrag pe cumparatori. Din acest motiv, fotografiile trebuie sa fie cat mai relevante.


Fotografia vinde

servicii foto imobiliare Bucuresti


Atunci cand casa pe care vrei sa o vinzi dispune de toate avantajele pe care un cumparator cu dare de mana le-ar dori pentru el, nu ezita sa apelezi la un fotograf profesionist care sa arate in fotografiile pe care le face tot ce ofera acea casa. Practic, unghiurile si perspectiva surprinse atrag posibili cumparatori in numar mai mare.


Promovarea ta prin fotografii

portofoliu arhitectura design cladiri bucuresti


Pentru o firma de arhitectura sau un arhitect care lucreaza pe cont propriu, este foarte important sa isi creeze un portofoliu cu proiectele realizate. Un portofoliu va fi foarte bine reprezentat prin intermediul fotografiilor profesionale cu proiecte deosebite de arhitectura. Asa cum se poate vedea si in aceasta galerie foto, priceperea arhitectului trebuie dublata de cea a fotografului, fiecare in domeniul lui, bineinteles.


  Cei care inchiriaza pe Airbnb sunt clienti din strainatate, care se bazeaza doar pe fotografiile vazute in anunturi. Asa ca eu devin cel mai important membru al echipei de promovare in astfel de situatii, deoarece prin aceste fotografii Booking si Airbnb pun in valoare o locuinta de inchiriat. Pur si simplu, o locuinta prezentata de un fotograf profesionist va iesi in evidenta fata de celelalte si se va vinde sau inchiria mult mai bine.
  Tot in domeniul imobiliar colaborez si cu clienti care doresc sa colaboreze cu un fotograf ansambluri rezidentiale imobiliare sau doresc foto spatii comerciale. In astfel de situatii, sunt puse in evidenta, prin fotografii si filmari cu drona, aspecte precum: facilitatile oferite de acel ansamblu rezidential, calitatile unui spatiu comercial, marimea lor, imprejurimile (cu accent asupra naturii, parcurilor etc.) si alte elemente ce sunt in avantajul acelui ansamblu rezidential sau spatiu comercial.
  Veti fi uimiti sa vedeti cat de mult conteaza lumina in astfel de fotografii, editarea lor de catre un fotograf cladiri sau fotograf case Bucuresti si, in genaral, viziunea unui fotograf sau videograf. In cele mai multe cazuri, clientii ce vad aceste fotografii isi doresc sa viziteze si acea proprietate, ceea ce duce la o vanzare sau inchiriere mai rapida.
Nu in ultimul rand, as vrea sa mentionez si un alt tip de fotografie: fotografie de promovare turistica pentru agenții de turism. Aceasta se poate combina cu servicii foto reviste, deoarece promovarea turistica este adesea prezenta in reviste si brosuri de profil.

Fotograf pentru locatia ta

fotografie real estate bucuresti


Ritmul in care se vinde si se inchiriraza in Bcuresti locuinte de diverse suprafete este unul cu adevarat intens. Insa, daca vrei sa obtii un profit mai mare vei avea nevoie de un set de fotografii profesionale facute de un specialist in fotografia real estate. Vei avea surpriza sa constati ca la vizionare vor veni oameni care deja sunt hotarati sa cumpere sau sa inchirieze, convinsi fiind de fotografiile prezentate.


fotograf interioare

fotografi arhitectura design interior


Nu oricine apeleaza la o designer specializat in amenajarea locuintelor, asa ca e imperios necesar sa aveti cele mai bune fotografii cu rezultatul final al designului interior. In design, fiecare detaliu trebuie pus in valoare, pentru ca el da valoare intregului. Intuitia si ochiul artistic al fotografului vor completa foarte bine proiectul de design interior prin fotografii de cea mai buna calitate.


Fotograf proprietati imobiliare

foto prezentare inchiriere si vanzare spatii


Pentru a nu avea pierderi, in domeniul inchirierii de locuinte si spatii de birouri e nevoie de un plan foarte bine pus la punct. Daca totul merge impecabil, nu vor exista „timpi morti” in care un spatiu ramane nefolosit. Fotografiile profesionale sunt cel mai bun „agent imobiliar” pentru cei care vor sa isi prezinte proprietatile pe piata de profil.


Servicii foto locatii de inchiriat

fotografii inchiriere imobile bucuresti


Nu puteti lasa la voia intamplarii inchirierea unui imobil pe care il detineti. Fara fotografii relevante si de calitate si fara a va adresa unui anumit segment de piata, ati putea intampina probleme in efortul de a inchiria la un pret cat mai bun pentru dvs. Felul in care o locuinta este prezentata va actiona ca un filtru pentru cei care va vor contacta in cele din urma, deoarece ambele parti vor sti ce isi doresc.


Servicii foto imobiliare Bucuresti


Unde poti vedea astazi proprietati de inchiriat sau de vanzare? 92% online. Ai o singura optiune in a-ti arata proprietatea: fotografii profesionale si videoclipuri executate de un fotograf imobiliar/real estate.

Servicii de fotografie si filmari Bucuresti


Fotografii imobiliare, moda, produse, sport. Servicii foto si video corporate.

 

CAMERAMAN BUSINESS CORPORATE

PROMOVARE MEDIA, PR, MARKETING

EVENIMENTE CORPORATE CONFERINTE


SPORT

PRODUSE

IMOBILIARE

MODELE PORTRETE FASHION


Portofoliu Clienti Servicii de Fotografie si Filmari